Unieke kerstkaarten voor bedrijven

okt. 14

Kerst- en nieuwjaarskaarten versturen is dé manier op klanten en zakenrelaties op gepaste wijze te bedanken voor de goede samenwerking. Het is een stukje van de PR en het imago van elk bedrijf. Zeker in economisch moeilijkere tijden is het van belang om deze goede relaties te onderhouden.
Buromac pakt dan ook uit met een nieuwe collectie zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten 2014. Alle kaarten zijn vervaardigd uit luxe papier en op excellente wijze afgewerkt met bijvoorbeeld zilver- of goudfolie, met uitkap, reliëfdruk... Mag uw kerstkaart nog iets extra betekenen? Kies dan een kaart ten voordele van Artsen Zonder Grenzen of Make-A-Wish. Reeds jarenlang is Buromac trouwe partner van deze goede doelen. Door de aankoop van een kaart uit dit aanbod, gaat €0,20 naar het goed doel van je keuze, een bijdrage die zij zeer hard nodig hebben. U maakt dus mee het verschil!

Neem alvast online een kijkje in ons aanbod en ontdek een zeer gevarieerde collectie moderne en stijlvolle kerstkaarten! Voor de aankoop van deze kerst- en nieuwjaarskaarten kan u zoals steeds terecht bij ons uitgebreid netwerk van verkoopunten.

 

Tags: