Geboortekaartjes

Je kijkt vast al uit naar het moment dat je kindje er is? En hoe anders dan met een fantastisch mooi geboortekaartje kan je dit uniek moment aankondigen?

Met Buromac geboortekaartjes kies je voor de garantie van kwaliteit en originaliteit. Ons aanbod aan geboortekaartjes behoort tot de absolute top van België!

Bekijk ook onze doopassortimenten die perfect aansluiten bij het geboortekaartje van jouw keuze.

Filter

Zoek je moderne geboortekaarten, wil je een fotokaart of kies je voor uitbundige kleuren? Onze geboortecollecties bieden voor elk wat wils. Ontdek de collecties Baby Folly en Pirouette online of bij een verkooppunt in je buurt. Je bent alvast zeker dat je op de kraamafdeling uitblinkt met zo’n mooi en schattig kaartje aan de deur!

De nieuwste trends in ontwerp van geboortekaartjes, dat is wat u van Buromac mag verwachten. Laat je overtuigen door ons ruim geboorte-assortiment en vind het perfecte kaartje voor jullie kindje. We werken met luxe papiersoorten, kiezen voor unieke afwerkingen zoals foliedruk of uitkap en scoren met originaliteit die je nergens anders vindt. 

Voor jullie kindje wil je alleen het beste, dus ook in de keuze en het ontwerp van zijn of haar geboortekaartje; En dat kan binnen ieders budget. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en vereeuwig de geboorte van jullie baby’tje met een prachtige Buromac geboortekaart!