5.500.000 wenskaarten verder: Buromac steunt AZG reeds 25 jaar

Jul 4

 

25 jaar geleden besloot het Brugse familiebedrijf Buromac een goed doel te steunen. De keuze viel op Artsen Zonder Grenzen. Vandaag blijft het engagement nog altijd even sterk. Buromac verkocht doorheen de jaren 5.500.000 wenskaarten en kalenders ten voordele van AZG. Het geschonken totaalbedrag is ondertussen opgelopen tot 1.115.000 euro!

Jan Jonckheere, algemeen directeur van Buromac: "We wilden met Buromac een betekenisvolle bijdrage leveren aan de meest noodlijdende mensen overal ter wereld. Onze keuze viel op AZG omdat het een betrouwbare, transparante organisatie is die positiviteit uitstraalt. AZG verzet bergen werk om de meest kwetsbare groepen te steunen en hoop te geven in moeilijke omstandigheden. Wij geloven sterk in toegankelijke medische zorg voor iedereen. Dat vinden we heel belangrijk."

Naast kerstkaarten, kalenders en e-cards voor bedrijven (via www.azgkaarten.be) pakt Buromac ook uit met kaartjes en gepersonaliseerde geschenken voor particulieren (via www.tadaaz.be). "Klanten die onze waardering voor het werk van AZG delen, kunnen dit goed doel steunen via de aankoop van prachtige kaarten. Ze versterken hiermee de boodschap van solidariteit. Hoe mooi is dat!"

Bij Buromac zijn ze al begonnen met het ontwerpen van de nieuwe kerstkaarten en bureaukalenders voor de komende eindejaarsperiode. Vanaf half september 2024 kunt u de nieuwe catalogus verwachten.

Wij hopen dat AZG dit jaar opnieuw op uw steun mag rekenen!

Tags: