1000 kilometer van Kom op Tegen Kanker

Mar 12

Een ploeg van 8 sportieve Buromac collega’s (alias “de Buromakkers”), springt tijdens het Hemelvaartweekend op de fiets om deel te nemen aan de 1000 kilometer van Kom op Tegen Kanker.

Om  Kom op Tegen Kanker te sponsoren, zetten alle collega’s hun schouders onder diverse initiatieven om minimum 5.000 euro in te zamelen. Zo werd er in december een ‘kerstkaartenverkoop’ georganiseerd en is er elke maandag ‘dessertjesdag’ binnen ons bedrijf.

Op vrijdag 15 maart 2013 om 20h kan iedereen deelnemen aan een sfeervolle Manillenkaarting, waarbij de inzet een fles Chimay-bier (75 cl) is. Deze kaarting vindt plaats in het POC Sint-Willibrord in Sint-Andries. Een kaart kost 2€. In ruil voor 2 kaarten ontvang je een fles heerlijk Chimay bier. Kaarten kopen kan via mail: buromakkers@gmail.com of bij een medewerker.

Op vrijdag  19 april 2013 om 20h organiseren we een mega ‘1000 kilometer-quiz’. Strijd mee voor de titel van ‘slimste ploeg’ en win een leuke prijs! Tijdens een leuke, geanimeerde quizavond krijgt elke ploeg  vragen over diverse thema’s gepresenteerd. Dat kan zowel over geschiedenis, actualiteit, sport, film… gaan. Inschrijven kan vooraf door een mail te sturen naar buromakkers@gmail.com met daarin je ploegnaam en de naam van de deelnemers. Ploegen mogen maximaal uit 5 personen bestaan.  Alle praktische info over de quiz vind je hier: http://brm.ac/1000km

Dankzij deze fijne initiatieven én de deelname van onze ‘Buromakkers’ aan de ‘1000 kilometer’ zal Kom op Tegen Kanker ongetwijfeld een mooie opbrengst ontvangen. Met deze steun helpen we het onderzoek naar genezing van deze vreselijke ziekte een stapje vooruit.  Ons engagement is groot!

We heten je alvast welkom op beide activiteiten (vooraf inschrijven is gewenst).  Tot binnenkort!

Je kan ons ook rechtstreeks steunen door een gift over te maken op ons 1000 km-rekeningnummer BE14-7331-9999-9983 met als mededeling de teamcode ‘170-071-781 gift’. Alvast van harte bedankt!!

Tags: