Corporate partner Artsen Zonder Grenzen

Buromac is al meer dan 15 jaar corporate partner van Artsen Zonder Grenzen.

Artsen Zonder Grenzen (AZG) is een internationale en onafhankelijke, medische humanitaire organisatie. Zij bieden medische hulp aan mensen die te kampen hebben met levensbedreigende situaties: bij gewapende conflicten, maar ook bij epidemieën of natuurrampen.

Professioneel team

Elk jaar kan Artsen Zonder Grenzen rekenen op een medisch team van meer dan 30.000 vrijwilligers. Ze bieden professionele hulp in meer dan 70 landen.

Projecten

De hulporganisaties van Artsen Zonder Grenzen beperken zich niet alleen tot crisissituaties. De meeste projecten zijn van langere duur waarbij Artsen Zonder Grenzen vooral met de lokale bevolking samenwerkt.

Campagnes

Artsen Zonder Grenzen voert ook campagnes. Hiermee wil ze wijzen op het lot van volkeren in nood, en op het recht op gezondheidszorg voor iedereen.

Ons bedrijf is trots zich voor dit goede doel te kunnen engageren. Door de verkoop van zakelijke kerstkaarten wordt een deel van de opbrengst per kaart overgemaakt aan AZG. Over de jaren heen kon Buromac zo al meer dan € 1.000.000 schenken aan dit goede doel.