Signature

We stellen graag onze nieuwste creatie voor! Bij deze luxe kaarten wordt jouw persoonlijke tekst op de kaart in folie gedrukt. Door dit ambachtelijke drukproces krijgt de kaart een bijzonder optisch en voelbaar effect. Terug naar de kunst van het drukken dus, waar kwaliteit en professionaliteit samenvloeien in een prachtig resultaat.

 

Buromac is steeds op zoek om zijn eigen vaardigheden te vernieuwen. Aangezien er steeds meer vraag is naar uitnodigingen met een bijzondere afwerking hebben wij ons nog meer verdiept in de ambachtelijke druktechnieken. Je kan bij ons nu terecht voor de technieken stansen, foliedruk, reliëfdruk, letterpress (met inkt) en verlijmen van kaarten.

De bestaande en de nieuwe technieken hebben wij gebundeld onder het label Atelier Maurice. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten. Met Atelier Maurice willen wij onze druktechnieken meer uitlichten en spitsen we ons vooral toe op de eigen ontwerpen met een luxueuze afwerking.

Daarnaast zijn er ook heel wat nieuwe papiersoorten beschikbaar. U kan als verkooppunt een stalenwaaier met de verscheidene papieren en de foliekleuren verkrijgen op aanvraag bij onze klantendienst ateliermaurice@buromac.be.

Neem zeker even een kijkje op onze pagina www.ateliermaurice.be om een beter idee te hebben van onze mogelijkheden.