Stijlvolle rouwdozen en draagtassen voor rouwdeelnemingen en rouwbrieven

De rouwdozen van Buromac uit ons uniek gamma ‘In Memoriam’, vervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen, zijn speciaal ontworpen om tal van documenten in op te bergen: rouwbrieven, rouwkaarten, rouwgedachtenissen, steunbetuigingen of persoonlijke spullen van de overledene.

Ontdek snel onze exclusieve Goldline vouwdozen. Dit zijn rouwdozen in goudtinten in luxe uitvoering met magnetische sluiting, afgewerkt met een matte krasvrije plastificatie. Jouw bedrijfsnaam en logo kunnen in folie opgedrukt worden. Deze Goldline vouwdozen zijn beschikbaar in drie formaten en worden plano geleverd, zodat ze weinig stockruimte innemen

Daarnaast vind je in het In Memoriam gamma onze Goldline draagtassen. Deze handgemaakte luxe draagtassen in kwaliteitspapier met stevig draaglint zijn afgewerkt in een krasvrije matte plastificatie. Ze zijn tweezijdig te bedrukken in folie met jouw bedrijfsgegevens en/of logo. De Goldline draagtassen passen perfect bij onze Goldline rouwdozen.  

 

Wij bieden ook luxe blikken souvenirdoosjes aan, voorzien van een bodem uit stof voor het bewaren van een crematiesteentje, asbuisje, juweel enz. Opdruk van jouw bedrijfsgegevens en/of logo is hier ook mogelijk. Deze blikken doosjes zijn berschikbaar in taupe en zwart.

Bekijk ook ons aanbod gedenkboeken en rouwregisters als perfecte aanvulling op onze collectie rouwdozen.