Stijlvolle kalenders voor 2020

Zet uw bedrijf het hele jaar door in de kijker met ons aanbod bureaukalenders voor 2020. Onze jaarkalender heeft per maand een andere foto en heeft een duidelijk calendarium. Het dekblad van de kalender is voorzien van nieuwjaarswensen. Op de steun kunt u uw bedrijfsgegevens en logo laten bedrukken. Zo blijft uw bedrijf het hele jaar door zichtbaar bij uw relaties!

We hebben vier handige modellen kalenders in ons aanbod. U kunt opteren voor een kalender met één maand per kalenderblad en memo of kiezen uit onze twee modellen van bureaukalenders met een duidelijke voorstelling van de huidige, vorige en volgende maand. Nieuw dit jaar is onze kalender met voorstelling van de huidige en de volgende maand en een kleine ruimte voor uw notities. De kalenders zijn uiterst geschikt om op het einde van 2019 of het begin van 2020 als relatiegeschenk aan uw zakenpartners te schenken.

Wil u helemaal uitblinken bij uw relaties? Kies dan voor een kalender op maat: 100 % gepersonaliseerd met uw eigen foto's! Onze vier standaardkalenders kunnen met eigen foto's besteld worden.