Zakelijke kerstkaarten

Kondig het nieuwe jaar aan met onze zakelijke kerstkaarten voor bedrijven. Een stijlvolle zakelijke kerstkaart is hét visitekaartje voor uw bedrijf. Onze kerst- en nieuwjaarskaarten zijn luxueus afgewerkt. Een vleugje goudfolie, zilverfolie, preeg of uv-vernis maakt deze kerstkaarten uniek.

Filter

Het aanbod is opgedeeld in verschillende thema's waardoor u eenvoudig de geschikte kaart kunt uitkiezen. Ontdek snel onze nieuwjaarskaarten met 2024, met teamwork of onze kerstkaarten met sfeervolle wintertaferelen. Hebt u veel zakenpartners in het buitenland, kies dan voor 1 van onze nieuwjaarskaarten met internationale nieuwjaarswensen. Of opteert u eerder voor een trendy kerstkaart voor uw bedrijf in een speciale papiersoort? Ongetwijfeld vindt u in ons aanbod uw favoriete kaart om uw zakenpartners het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar .

Bovendien selecteerden wij een aantal zakelijke kerstkaarten voor het goede doel. Wij bieden kerstkaarten aan ten voordele van Artsen Zonder Grenzen en Make-A-Wish.